Toldiház

Adományozás

Tisztelt Vállalkozó!

Együttműködésüket és támogatásukat kérjük az Alsótoldon pályázat útján létrehozott, a Kontakt Alapítvány által működtetett Toldi Házban tervezett gyermekek nyaraltatásához és táboroztatásához.

A Kontakt Alapítvány, mint országos hatáskörű szervezet, fő feladata az vált személyek munkaerő-piaci reintegrációjának elősegítése, valamint hátrányos helyzetű családok támogatása (www.toldihaz.hu, https://www.facebook.com/toldihaz).

A családok támogatása kiemelt célkitűzésünk, amelynek keretében olyan családok pihenését kívánjuk megszervezni, akik beteg gyermeket nevelnek és szociális helyzetük miatt önállóan nem pihenést és nyaralást biztosítani gyermekeik és önmaguk számára. A pihenéshez kapcsoljuk a fejlesztő foglalkozásokat.

A szolgáltatás csomag egyéni igények figyelembe vétele mellett hat éjszakára szállást és napi háromszori étkezést tartalmaz, amelyhez a szakszerű gyermekfelügyeletet, fejlesztő foglalkozásokat (fejlesztő pedagógus, logopédus, gyógytornász) és egyéb közösségi programokat biztosítunk. A pihenés és szolgáltatás átlagos költsége négy főre (2 felnőtt és 2 gyermek, 7 nap/6 éjszaka) 240 000 Ft. A Kontakt Alapítvány közhasznú szervezet, így a támogatás után 20%-os adóalap csökkentést vehet igénybe a vállalkozás.

Megfelelhet különböző kisebb céges események helyszínének is, amit jelenleg biztosítani tudunk, vezetett túrák, gombaszedés, bográcsozás, ismerkedés a helyi közösséggel.

A programok szélesítése érdekében kérjük, hogy támogassa a fejlesztő eszközök, fejlesztő játékok, kültéri berendezések vásárlását, valamint szórakoztató eszközök, sporteszközök beszerzését. (Szívesen fogadunk eszközadományt is.)

Lehetőségeihez mérten támogassa a Toldi Ház működését.

Bankszámlaszámunk:

MagNet Bank 16200137-00064792-00000000

A további információk nyújtására rendelkezésre áll munkatársunk.

Kapcsolattartó:

Név:                             Szabó István

E-mail cím:                szabo.istvan@kontaktalapitvany.org

Telefonszám:             06-20-224-77-37