Toldiház

CSR

Legyen partnerünk!

A Toldi ház várja azon cégek, szervezetek vagy magánszemélyek jelentkezését, akik bekapcsolódnának vagy támogatnák a Toldi ház tevékenységét.

Nyitottak vagyunk minden egyedi együttműködésre, de az alábbi programokba is várjuk a csatlakozni vágyókat.

SNI hét – családok nyaralása

Az SNI hét olyan Sajátos Nevelési Igénylő gyeremekek (autizmussal érintett, magatartás zavaros, hiperaktív stb.) és szüleik egy hetes nyári pihenését és fejlesztését teszi lehetővé, akiknek eddig nem állt módjukban nyaralni. Az anyagi okok mellett azért sem, mert speciális igényű gyermekükkel nem volt eddig olyan szállás, mint a Toldi ház, mely felkészült az SNI-s családok fogadására egyéni étrenddel, szakemberekkel és fejlesztő szobával.

A szolgáltatás egyéni igények figyelembe vétele mellett öt éjszakára szállást és napi háromszori étkezést tartalmaz, amelyhez a szakszerű gyermekfelügyeletet, személyre szabott fejlesztést támogató foglalkozásokat és közösségi programokat biztosítunk. A pihenés és szolgáltatás átlagos költsége 4 főre 6 nap/5 éjszaka tartózkodással 240.000 Ft. Ezen belül a fejlesztés ára egy hétre gyermekenként 90.000 forintba kerül.

Lehetőségeihez mérten kérem, támogassa az SNI gyermekeket nevelő családokat. Ehhez nem kell mást tennie, mint a támogatásra szánt összeget átutalnia a Kontakt Alapítvány számlaszámára (MAGNET Bank 16200137-00064792), közleményben feltüntetve a következőt: „SNI-támogatás” CÉGNÉV.

A beérkezett adományról igazolást állítunk ki, amely alapján a támogatás után 20%-os adóalap csökkentést vehet igénybe a cég.

Kérjük, támogassa egy SNI gyermeket nevelő család álmát:

Nyaralás és minőségi pihenés a Toldi házban!

Toldi ház fejlesztőszoba fenntartásának támogatása

Legyen tagja a Toldi társaságnak! A Toldi társaság azzal a nemes céllal alakult, hogy a csatlakozott cégek, szervezetek egy teljes éven át támogatják a Toldi Ház fejlesztő szobájának fenntartását és a fejlesztő pedagógusok munkáját, hogy az Sajátos Nevelési Igényű gyermekek fejlesztési  programja és a szülők képzése folytatódni tudjon.

Hogyan lehet a Toldi társaság tagja?

A Toldi társaság tagjait összekapcsolja még a felelős gondolkodás, tagjának lenni kiváltság. A Toldi társaság tagjaivá azon cégek válhatnak, amelyek az évi fenntartási összeggel támogatják a Toldi ház és a fenntartó Kontakt Alapítvány munkáját.

Egyéb támogatási formák

Önkéntesség

Várjuk azon érdeklődők jelentkezését akik érdeklődnek a Toldi ház SNI gyerekeket és családjaikat segítő programjai iránt és önkéntes munkával segítenék a családokat. Önkéntes programunk jelenleg kialakítás alatt van, de örömmel várjuk az érdeklődők jelentkezését, mert feladatból nincs hiány.

Ajánlja fel adója 1%-át?

Ha munkáltatója készíti el és nyújtja be adóbevallását:

Az EGYSZA nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban adja át a munkáltatónak, vagy 2017. május 22-ig eljuttathatja ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton a NAV-nak.

Ha a NAV készíti el az adóbevallását:

Az erre a célra kialakított EGYSZAnyomtatványt kitöltve, 2017. május 22-ig eljuttathatja ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton a NAV-nak. Az adóbevallás-tervezet online javítása közben is lehetősége van az 1%-ról rendelkezni.

Ha egyéni vállalkozó:

Február 25-ig adhatja le adóbevallását, s vele együtt az adó 1%-áról szóló rendelkező nyilatkozatot. Ha a leadott adóbevallásában nem nyilatkozott az 1%-ról, május 22-ig még lehetősége van eljuttatni a nyilatkozatát a NAV-nak az EGYSZA nyomtatványon ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton.

Ha magánszemélyként küldi be adóbevallását:

Vagy elektronikusan rendelkezhet az 1653 számú adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított EGYSZA jelű nyomtatványt önállóan is megküldheti a NAV-nak 2017. május 22-ig, akár elektronikusan, akár postai úton.

Adószámunk: 18095991-1-41

Egyéb támogatási formák

Egyedi támogatási igényeiddel keresd a Toldi Ház vezetőjét, Szabó Istvánt (36-20-224-7737)