Toldiház

Bejegyzéseink

Köszönetnyilvánítás

Balázs édesapja írt nekünk az év elején, amelyben bemutatta magukat és megosztotta velünk kettejük hétköznapjait. Balázsnál Sclerosis tuberosa-t állapítottak meg. Hosszú utat jártak be evvel a betegséggel, de most egy kísérleti programban való részvétel pozitív hatásának eredményeként Balázsnak kezd kinyílni a világ. Ezt a világot „tágítottuk” mi is a Toldi Ház és a nógrádi vidék nyújtotta programokkal.

 

A Magyar Földgáztároló Zrt. támogatásával Balázst és édesapját láttuk vendégül júliusban az ElfogadLak programunk keretében.

Takács Norbert, Balázs édesapja visszajelzése a Házban töltött egy hetükre: “…A nyaralás alatt azért sok állathoz került testközelbe, illetve még közelebb, mint eddig pl. a lovak, akihez minden nap kimentek. Ott volt a csirke etetés, amit nagyon élvezett. A kis birkáknál mikor voltunk az is tetszett neki, de istenigazából neki is meg nekem is az volt a legjobb hogy együtt lehettünk és ezt nagyon élveztük. Nagyon tetszett neki a kirándulás a csoporttal. (…) Balázsnak az egy hét alatt fejlődésben is lépett előre, mint ugye az „Ádi” szó használata és most már nagyon próbál önállóan viselkedni, hogy mindent ő akar saját maga elvégezni. Például ha inni akarok adni neki, akkor mindig mutatja magát és mondja, hogy Balázs és akkor ő megcsinálja. ….”

Köszönet a Magyar Földgáztárló Zrt.-nek!